Jump to content
Sign in to follow this  
sakiqc

New HabsWorld Website

Recommended Posts

JCPetit    38

Beautiful site guys! Congratulations.

Share this post


Link to post
Share on other sites
thehabbit    2

looks good

Share this post


Link to post
Share on other sites
JoeLassister    292

Neat.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dlbalr    708

I had pointed that out in the beta testing but that's by design. There are ads that go there (if you're not using an ad blocker) and I think it's to help them stand out a tad.

Share this post


Link to post
Share on other sites
habs rule    392

Looks good bright and informative.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Meller93    128

Really liking the site! Simplicity is key and it's well done.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Habsfan84    70

I had pointed that out in the beta testing but that's by design. There are ads that go there (if you're not using an ad blocker) and I think it's to help them stand out a tad.

Does using an AdBlock on Habsworld hurt the website in anyway? I know on certain websites it says please disable AdBlock as it takes away from their paying of their writers and maintenance fees. If it is in fact hurting I will be sure to white-list Habsworld as it is a great website and don't want to hurt it in anyway.

The website looks great guys. Well done. I appreciate all the time you all took to make it happen. The only complaint I had at first was being able to find the link to the Forums when using my phone's browser. It's located more towards the middle of the page on that version but once you know where it is there is no problem. Its very easy to find when using a computer browser.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dlbalr    708

Does using an AdBlock on Habsworld hurt the website in anyway? I know on certain websites it says please disable AdBlock as it takes away from their paying of their writers and maintenance fees. If it is in fact hurting I will be sure to white-list Habsworld as it is a great website and don't want to hurt it in anyway.

The website looks great guys. Well done. I appreciate all the time you all took to make it happen. The only complaint I had at first was being able to find the link to the Forums when using my phone's browser. It's located more towards the middle of the page on that version but once you know where it is there is no problem. Its very easy to find when using a computer browser.

The ads are our sole source of revenue that we use to cover the costs (server, web hosting, the forum, etc).

There are two links to the forum on the main page as there was before. There's the one in the middle that you've seen but there is also one in the top right hand corner of the site. It's a blue button and a bit harder to see on the blue background but it is there, more or less in the same spot it was on the old site.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Habsfan84    70

The ads are our sole source of revenue that we use to cover the costs (server, web hosting, the forum, etc).

There are two links to the forum on the main page as there was before. There's the one in the middle that you've seen but there is also one in the top right hand corner of the site. It's a blue button and a bit harder to see on the blue background but it is there, more or less in the same spot it was on the old site.

Okay I have white-listed the Habsworld website to ensure it gets revenue.

Yes the two links are easy to see when I am on my computer. Its only when I go on my phone (android running chrome) that the link at the top of the page disappears and the other link is located in the middle of the page (in reference from top to bottom). Its not a huge deal by any means, it just took me a sec when using my phone for the first time. Now that I know where it is its easy to find. It could just be my phone as well but I do tend to find that phones seem to mess up most websites.

Share this post


Link to post
Share on other sites
nihilz    25

:thumbs_up:

Great work!

Merci!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Trizzak    520

Sexy af

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there a reason this forum is so buggy in Internet Explorer? I use Chrome at home, but at work, IE is much easier to use.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dlbalr    708

Is there a reason this forum is so buggy in Internet Explorer? I use Chrome at home, but at work, IE is much easier to use.

Define 'buggy'. Does it take too long to load, or certain things aren't loading properly? It could just be compatibility mode, have you tried toggling that on/off?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Define buggy in IE:

(1) The "Quote" button does not work under other people's posts ~~ tested on multiple PCs, running Windows 8.1/IE11, and one on Windows 7, IE8 (It's at work, don't ask.)

(2) I cannot paste clipboard contents into the quick-reply window. Nothing happens when you hit CTRL-V, and Right-Click does not have the "paste" option enabled.

(3) Sometimes you can't click into the quick-reply window, or you can't type into it at all, and you have to do a full reply to get anything to work at all. This is not all the time, but common.

I should apologize - I'm inclined to say "Internet Explorer" is buggy with your site. I have none of these problems in Chrome or Firefox.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dlbalr    708

Define buggy in IE:

(1) The "Quote" button does not work under other people's posts ~~ tested on multiple PCs, running Windows 8.1/IE11, and one on Windows 7, IE8 (It's at work, don't ask.)

(2) I cannot paste clipboard contents into the quick-reply window. Nothing happens when you hit CTRL-V, and Right-Click does not have the "paste" option enabled.

(3) Sometimes you can't click into the quick-reply window, or you can't type into it at all, and you have to do a full reply to get anything to work at all. This is not all the time, but common.

I should apologize - I'm inclined to say "Internet Explorer" is buggy with your site. I have none of these problems in Chrome or Firefox.

Is compatibility mode turned on? If so, try toggling it off. (Or vice versa.) Compatibility mode will made a lot of sites appear weird/act buggy. I'm using IE to type this message and the first two issues aren't happening. The third one happens from time to time on all browsers. Sometimes, if you click in the quick reply box before the page is finished loading, it'll act up. Unfortunately, I'm not much of a tech guy so that's about all the troubleshooting I know. Anyone more computer-literate know of any other possible causes/solutions?

Share this post


Link to post
Share on other sites
hab29RETIRED    180

Is compatibility mode turned on? If so, try toggling it off. (Or vice versa.) Compatibility mode will made a lot of sites appear weird/act buggy. I'm using IE to type this message and the first two issues aren't happening. The third one happens from time to time on all browsers. Sometimes, if you click in the quick reply box before the page is finished loading, it'll act up. Unfortunately, I'm not much of a tech guy so that's about all the troubleshooting I know. Anyone more computer-literate know of any other possible causes/solutions?

i don't post as much anumore either, as i can only read posts on my BB, so only post, when i'm on a computer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Trizzak    520

Is there a reason this forum is so buggy in Internet Explorer? I use Chrome at home, but at work, IE is much easier to use.

Confirmed: Jeff Price (no relation) is an alien.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dlbalr    708

i don't post as much anumore either, as i can only read posts on my BB, so only post, when i'm on a computer.

Do you have the mobile theme turned on when you're on your Blackberry?

Share this post


Link to post
Share on other sites
sakiqc    37

Do you have the mobile theme turned on when you're on your Blackberry?

or are you sure you are logged in ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
hab29RETIRED    180

Do you have the mobile theme turned on when you're on your Blackberry?

What's the mobile theme?

Share this post


Link to post
Share on other sites
hab29RETIRED    180

I'm logged in. It displays my unread threads (bolded), can read the threads, even have the reply buttons available, but when I press the reply options, don't get the posing box.

or are you sure you are logged in ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
dlbalr    708

What's the mobile theme?

Scroll to the very bottom of the page. Just above the ticker on the left hand side, you'll see a link called Change Theme. Click on that and you'll see three options: Classic Theme, Blue & Black (which doesn't work particularly well anymore), and Mobile Theme. When you're on your phone, it might be better to be using the mobile theme.

Share this post


Link to post
Share on other sites
hab29RETIRED    180

Thanks - that did the trick!

Scroll to the very bottom of the page. Just above the ticker on the left hand side, you'll see a link called Change Theme. Click on that and you'll see three options: Classic Theme, Blue & Black (which doesn't work particularly well anymore), and Mobile Theme. When you're on your phone, it might be better to be using the mobile theme.

Share this post


Link to post
Share on other sites
JoeLassister    292

I can't quote. Using EI 11. Classic Theme activated.

Any hint guys ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×